Is there a trade-off between inflation and unemployment in Czech Republic? - Wallusch, Jacek
Príspevok vysvetľuje vzťah medzi infláciou a nezamestnanosťou v Českej republike v druhom období transformácie (1994-2002). Použitie Grangerovho testu kauzality. Aplikácia metód VAR a VECM.