Rizikový kapitál na Slovensku - Čuchranová, Katarína
Možnosti využitia rizikového kapitálu na Slovensku. Podstata rizikového kapitálu. Spôsoby využitia rizikového kapitálu. Zhodnotenie využitia rizikového kapitálu v podnikoch. Prínos príspevku.