Zmeny v platení poistného SZČO od 1. 1. 2004 - Kontšeková, Zuzana
Práva a povinnosti samostatne zárobkovo činných osôb z titulu ich sociálneho postavenia v súlade s novým zákonom o sociálnom poistení č. 461/2003 Z.z. Tabuľka vybraných mesačných preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti.