Organizácie ovplyvňujúce podnikateľské prostredie - Chrenková, Slávka
Podnikateľské prostredie a rozhodovanie podnikateľských subjektov ovplyvňujú aj administratívne inštitúcie, ktoré v spoločnosti pôsobia a plnia zákonom vymedzené úlohy.