Proces globalizácie na trhu telekomunikačných služieb v Európskej únii - Jankalová, Miriam
Jednou z najrýchlejšie rastúcich zložiek hospodárstva, okrem iných, je aj sektor telekomunikácií. Prejavy globalizácie v sektore telekomunikácií. Vývoj na telekomunikačnom trhu v Európskej únii.