Komentár k novele zákona o správe daní a poplatkov - Hlaváčová, Jana
Novela zákona, ktorou sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov, reaguje predovšetkým na zmeny v jednotlivých hmotnoprávnych daňových zákonoch, ako aj na poznatky z praxe.