Štyri príklady daňových priznaní v prípade organizačnej zložky zahraničnej osoby, resp. zahraničnej organizačnej zložky
Účtovanie organizačnej zložky zahraničnej osoby, ktorá je právnickou osobou, resp. fyzickou osobou, prostredníctvom účtu 395. Účtovanie u zriaďovateľa organizačnej zložky umiestnenej v zahraničí - slovenskej fyzickej a právnickej osoby. Vyplnené daňové priznanie.