Daňové priznanie v nadväznosti na poslednú novelizáciu zákona o dani z nehnuteľností - Bubeníková, Irena
Ide najmä o daňovníkov, ktorým sa na základe ustanovení zákon č. 476/2003 Z.z., ktorým sa dopĺňal a novelizoval zákon č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností, zmenil základ dane z pozemkov. Daňovníci boli povinní znovu predložiť daňové priznanie na zdaňovacie obdobie 2004.