Nadobudnutie vlastníckeho práva vydržaním a jeho zápis v katastri nehnuteľností - Kantorková, Oľga
Vymenovanie a bližšie objasnenie zákonných podmienok vydržania, ktoré musia byť splnené k tomu, aby nadobudnutie vlastníckeho práva vydržaním mohlo byť predmetom zápisu v katastri nehnuteľností.