Zhrnutie základných zmien obsiahnutých v zákone č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení - Macková, Zuzana
Najdôležitejšie zmeny nového zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Zákon nadobudol účinnosť od 1. januára 2004.