Členovia dozorných rád a odvody do fondov od 1. januára 2004 - Macková, Zuzana
Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení a pochybnosti vo veci platenia poistného na sociálne poistenie v prípade členov dozorných rád.