Ustanovenia nového zákona o daniach z príjmov, ktoré je potrebné aplikovať od 1. januára 2004, s príkladmi - Minársky, Ján
Niektoré ustanovenia nového zákona o daniach z príjmov, podľa ktorých sa bude postupovať inak ako v roku 2003. Nepeňažný príjem zamestnanca vo forme poskytovania motorového vozidla zamestnávateľa na služobné a súkromné účely. Zrušenie oslobodenia niektorých nepeňažných príjmov zo závislej činnosti. Nové nezdaniteľné časti základu dane. Daňový bonus. Podiely na zisku vyplácané fyzickým alebo právnickým osobám.