Autorské odmeny a daň z príjmov (nový autorský zákon a nový zákon o dani z príjmov) - Jarinkovičová, Valéria
Dňa 1.1.2004 nadobudal účinnosť nielen "nový zákon" o dani z príjmov, t.j. zákon č. 595/2003 Z.z., ale aj nový autorský zákon (zákon č. 618/2003 Z.z.). Práva duševného vlastníctva. Stručné porovnanie "nového" autorského zákona s predchádzajúcou právnou úpravou. Príspevky umeleckým fondom. Zdaňovanie príjmov dosiahnutých podľa autorského zákona do 31.12.2003 a od 1.1.2004 (podľa nového zákona o dani z príjmov).