Zmeny v odmeňovaní štátnych zamestnancov - Vrábeľ, Jozef
Vláda SR svojím uznesením č. 487 z 11. júna 2003 schválila "Stratégiu reformy zamestnávania vo verejnom sektore". Tento dokument bol základom pre zmeny, ktoré priniesla novela zákona č. 312/2001 Z.z. o štátnej službe (novela č. 551/2003 Z.z. účinná od 1.1. 2004). Stručná informácia o najdôležitejších zmenách. Praktické príklady.