Účtovná závierka 2003 pre účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva..... - Vanko, Jozef
Účtovná závierka 2003 pre účtovné jednotky účtujúce v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré podnikajú alebo vykonávajú samostatne zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na účely zistenia základu dane z príjmov.