Co české ekonomice přinese euro - Šichtařová, Markéta
Rôzne názory na prijatie jednotnej meny euro v Českej republike. Výhody a nevýhody priajatia eura. Riziká nesprávneho načasovania. Maďarský prípad neuváženého a unáhleného prijatia eura. Niektoré ďalšie potenciálne komplikácie.