Logistický reťazec v obchode - Dupaľ, Andrej
Manažment logistického reťazca - Supply chain management (SCM) - charakteristika. Nákupná a zásobovacia logistika (logistika obstarávania). Materiálový manažment a logistika v konkurenčnom prostredí. Logistika skladovania. Doprava v logistickom reťazci. Logistický informačný systém. Distribučná logistika.