Mäkký manažment s tvrdými výsledkami - Ubrežiová, Iveta
Podniková kultúra ako mäkký faktor riadenia. Spôsoby jej vzniku. Mäkký faktor manažmentu podniku. Otázky pre respondentov. Kedy meniť podnikovú kultúru. Inšpirácia pre topmanažérov.