Je franchising pro naše banky výzvou? - Tamchyna, Jaroslav
Odpovede na otázky z problematiky franchisingu ako formy podnikania. Fungovanie obchodného franchisingu. Financovanie franchisingových systémov. Financovanie franchisingu v zahraničí. Franchisingový trh v ČR. Očakávané zmeny na trhu financovania franchisingu.