Bezpečnost platebních karet a Evropská unie - Zátka, Milan
Ročné straty z podvodov zneužita stratenej alebo ukradnutej platobnej karty dosahujú takmer 3 mld. USD. Akčný plán prevencie podvodov. Situácia v bezpečnosti platobných kariet v ČR. Straty v ČR sú menšie než v Európskej únii. Spolupráca v oblasti prevencie medzi orgánmi jednotlivých zemí.