Quo vadis ATM? - Kaczorová, Zuzana
Fungovanie bankomatov vo svete, kde sa stretávajú rôzne kultúrne a spoločenské zvyklosti, v krajinách s rozdielnou históriou a rôznym stupňom vývoja. ATM = automated teller machine. 35 rokov od uvedenia prvého bankomatu. Trendy vývoja bankomatov. USA. Európa. Ázia. Čipové karty sú jednou z ciest ako obmedziť podvody s platobnými kartami. Konverzia na dátovú enkrypciu TripleDES. Prechod na platformu Windows NT a komunikáciu TCP/IP. Perspektívy využívania bankomatov.