Struktury obyvatelstva - Koschin, Felix
Demografická štruktúra v Českej republike v roku 1991 a 2001. Vekový medián v jednotlivých okresoch ČR. Podiel mužov v jednotlivých okresoch. Ekonomická aktivita obyvateľstva v okresoch, v ČR a v Prahe. Podiel vysokoškolsky vzdelaných v jednotlivých vekových skupinách. Vzdelanostná štruktúra v ČR a porovnanie so svetom. Náboženská a národnostná štruktúra obyvateľstva.