Makroekonomické a mikroekonomické aspekty daňového systému SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Vplyv makroekonomického prostredia na daňový systém SR. Znižovanie verejných výdavkov pri súčasnom znižovaní príjmov - stratégia finančnej politiky. Nízka produktivita práce, nízka konkurencieschopnosť, vysoká platobná neschopnosť podnikov. Štrukturálne zmeny v podnikovej sfére a ich dopad na hospodárske výsledky podnikov.