Výkonnostní audit - nástroj ke sledování efektivnosti ve veřejném sektoru analýza na příklade ČR v kontextu přípravy na vstup do EU - Ochrana, František
Nevyhnutnosť transformácie ponukového spôsobu zostavovania rozpočtu na model založený na dopytovom prístupe v bývalých socialistických krajinách. Prechod v ČR na rozpočtovanie orientované na výkon. Problémové otázky, ukazovatele výkonu a sledovanie efektívnosti. Výkonnostný audit - nástroj na sledovanie efektívnosti vo verejnom sektore.