Záchrana a restrukturalizace bank ve světle pravidel EU - Kincl, Michael
Doporučený postup pri záchrane a reštrukturalizácii banky. Praktické rady ako použiť príslušný predpis ES včítane príkladu Bankgesellschaft Berlin.