Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín - Šinková, Terézia
Konzumácia potravín a zdravie človeka. Dôležitosť prídavných látok. Čo všetko ovplyvňuje kvalitu výrobkov. Podmienky ožarovania definuje legislatíva. Posudzovanie a manažment rizík. Ochrana zdravia je prvoradá. Vnímanie rizík. Dôležitosť informovanosti spotrebiteľov.