Householding v bankovnictví - Klofáčová, Šárka
Ďalším trendom, ktorý finančné inštitúcie stále viac využívajú pri marketingu a predaji je založený na identifikácii a oslovení zákazníka, nielen ako jednotlivca, ale ako člena domácnosti tzv. householding. Oblasti využitia householdingu. Algoritmus pre identifikáciu domácností je vždy založený na spracovaní adresy. Uplatňovanie princípu householdingu v bankovníctve.