Ako získať kupujúceho - Adamková, Hana, 1969-
Pôsobenie rôznych signálov na zmyslové vnímanie spotrebiteľa počas dňa. Potreba opakovanej aktivácie vnemov. Pozornosť spotrebiteľa. Potreba získania pozornosti spotrebiteľa. Pozornosť najčastejšie ovplyvňuje sila a nezvyčajnosť podnetov. Spotrebiteľ si uchováva v pamäti pocity a obrazy.