Prechod majetku do vlastníctva obcí - Kožiak, Radoslav
Metódy obstarávania municipálneho majetku, jeho formy a hospodárenie s ním. Municipálne vlastníctvo vzniká prenesením vlastníckych práv štátu k časti majetku na obce, resp. mestá. Cieľom je postupne zvyšovať nezávislosť miestnej samosprávy v hospodárskej oblasti. Podstata majetku. Formy vzniku. Zásady hospodárenia.