Voľný trh EÚ prinesie nové administratívne povinnosti - Kampová, Slávka
Voľný trh EÚ prinesie nové administratívne povinnosti. Voľný pohyb tovaru v rámci rozšírenej EÚ poskytne slovenským podnikateľom nové príležitosti a pridá novú administratívnu záťaž. Významné zmeny prinesie od mája aj nový zákon o DPH. Otázka dovozu a vývozu. Zrušenie colníc pre pohyb tovaru. Zmena v minimálnom limite obratu. Registrácia zahraničných spoločností, ktoré budú chcieť ponúkať svoje služby na Slovensku. Podnikatelia budú výkazy vypĺňať sami.