Specifika leasingového trhu v oblasti marketingu - Jašková, Běla
Vývoj lízingu a s ním spojené marketingové nástroje. Lízingový trh v ČR. Koncentrácia lízingového trhu je najväčším motorom marketingových aktivít všetkých lízingových spoločností. Lízingová spoločnosť ŠkoFin a jej podnikanie v oblasti financovania automobilov Volkswagen. Marketing a podlinkové a nadlinkové aktivity.