Dilema existence daně ze zisku firem a možnost využívaní daně jako nástroje hospodářské politiky - Široký, Jan
Opodstatnenie existencie daní zo zisku firiem. Firemná daň ako potencionálny nástroj hospodárskej politiky, ktorý môže napomôcť k potrebným štrukturálnym zmenám, zníženiu nezamestnanosti, či ekonomickému rastu. Komparácia daní zo zisku firiem v EÚ a možná implikácia pre Českú republiku.