Financování školství v ČR v daňovém kontextu - Vomáčková, Helena
Východiská pre objektivizáciu verejných výdavkov v školstve. Daňové súvislosti verejných výdavkov do vzdelania. Priemerné daňové taťaženie ekonomicky aktívnych obyvateľov a ich podiel na financovaní školstva. Reforma verejnej správy z pohľadu vzdelávania v ČR.