Zdanění převodu nemovitostí v České republice a ve vybraných zemích Evropské unie - Láchová, Lenka
Predmet dane z prevodu nehnuteľností. Forma zdanenia, základy daně, sadzby daní z prevodu nehnuteľností vo vybraných krajinách EÚ a v ČR.