Dilemmas of monetary and fiscal policy in Poland in relation to transition process and integration with the European Union - Pawlas, Iwona
Fiškálna a menová politika v Poľsku v prechodnom procese a v procese integrácie s EÚ. Miera inflácie vo SVE v rokoch 1990-2000. Zmeny HDP v Poľsku, v ČR a v Maďarsku. Deficit rozpočtu vo SVE v rokoch 1990-2000. Miera dane z pridanej hodnoty v Poľsku a v niektorých členských krajinách EÚ.