Daňový systém ČR a daňová politika hodnocení efektivnosti - Vítková, Jana
Výsledky merania administratívnych a vyvolaných daňových nákladov v ČR. Porovnanie so zahraničím. Závery a doporučenia pre daňovú politiku.