Stratégia prijatia eura v SR
Uverejnenie hlavnej časti návrhu programového prístupu vlády SR a NBS do eurozóny - Stratégia prijatia eura v Slovenskej republike. Záväzky SR a kritériá pre vstup do eurozóny. Stav reálnej a nominálnej konvergencie SR do EÚ. Konvergencia výkonnosti ekonomiky a zbližovanie cenových hladín. Integrácia slovenskej ekonomiky s EÚ.