[Podnikové informačné systémy] - Valášek, Martin
Z obsahu: Podnikové informačné systémy - realita môže byť iná ako očakávania. Hodnotenie spokojnosti používateľov podnikových informačných systémov. Rezervy sú u dodávateľov aj zákazníkov. Ak nedôjde k zmene firemných procesov, prínosy nových IT budú obmedzené. Podnikový informačný systém sa stáva komoditou.