Blýska sa na lepšie časy? - Zalai, Karol
Cieľom tohto článku je analzyzovať, či príznaky oživenia výsledkov slovenských podnikov registrované v r. 2000 sú trvalejšieho charakterum,či zhodnocovací proces naštartoval pozitívny trend. Vývoj finančnej situácie v celom súbore podnikov. Ukazovatele lividity. Ukazovatele aktivity. Ukazovatele zadlženosti. Ukazovatele rentability.