Analýza ekonomickej sily jednotlivých VÚC v rámci navrhovaných alternatív - Baláži, Peter
Reforma verejnej správy. Komparácia dvoch najdiskutovanejších alternatív, I. (12+12), II. (8+8). Výhody alternatív.