Privatizace bank (kritický pohled na tuzemskou privatizační praxi) - Havel, Jiří
Vybrané proceduárne problémy privatizácie českého bankovníctva. Negatívne efekty časovania privatizácie. Vývoj počtu bánk v ČR. Problémy vo vnútri bankového sektoru. Privatizační partneri a strategickí investori.