Povinnosti poistencov počas dočasnej pracovnej neschopnosti - Špániková, Martina
Od 1.1.2004 účinnosťou zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení došlo k rozsiahlym zmenám. Zmeny sa týkajú aj povinností poistencov, ktorí sú uznaní za dočasne práceneschopných. Povinnosti a nároky dočasne práceneschopných zamestnancov.