Ekonomická sila regiónov Slovenska a politika trhu práce - Buchta, Stanislav
Rozdiely rozvojových predpokladov medzi jednotlivými regiónmi Slovenska. Ekonomická sila regiónov podľa výberu príspevkov v nezamestnanosti. Vývojové trendy. Kategorizácia okresov.