Otvorené otázky a úskalia implementácie novej bazilejskej dohody o kapitáli - Malina, Ľubor
Ciele Novej bazilejskej zmluvy o kapitáli (NBCA) v oblasti kreditného rizika. Meranie kreditného rizika s dôrazom na využitie vnútorných modelov banky. Používanie moderných metód merania rizík. Kontrola prijateľnej miery rizika zo strany regulačných orgánov finančného sektora.