Elektronická verejná správa Webocrat - systém na podporu manažmentu znalostí v organizácii - Sabol, Tomáš
Aplikácia informačných a komunikačných technológií vo verejnej správe so zameraním na podporu demokratických procesov. Charakteristika e-government a e-democracy aplikácie. Ciele projektu Webocracy.