Vývoj devízového kurzu československej koruny - Majerský, Radovan
Pokračovanie z č. 1/2004. Vývoj devízového kurzu CSK v rokoch 1989 -1990 - vytvorenie devízového trhu, devalvácia, dovozná prirážka. Vývoj v rokoch 1991-1992 - vnútorná konvertibilita československej koruny, liberalizácia zahraničného obchodu, devízový fixing.