Medzinárodné financie - Horvátová, Eva, 1958-
Recenzia publikácie: Janovská, A.: Medzinárodné financie. Publikácia je rozdelená na 5 častí a 14 kapitol: Platobná bilancia a menové kurzy, Devízové trhy, Medzinárodné investovanie, Medzinárodná menová integrácia, Medzinárodná likvidita a medzinárodný platobný styk.