Ceny paliv a energií v publikacích ČSÚ - Mejdr, Miroslav
Hlavný cieľ cenovej štatistiky. Cenová štatistika palív a energií. Ceny zemného plynu. Ceny zemného plynu pre priemyslové využitie. Spotrebiteľské ceny zemného plynu pre domácnosti. Vývoj ceny ropy Brent a zemného plynu v roku 2002 a 2003. Vývoj ceny ropy Brent a ceny plynových olejov na trhu v ČR. Priemerná cena elektrickej energie k 1.7. 2003. Ceny pohonných hmôt a uhlia.