Špecifické črty účtovníctva komerčných poisťovní v Českej republike - Čejková, Viktória
Sektor poisťovníctva vykazuje oproti iným podnikateľským odvetviam mnohé špecifické črty. Právna úprava poisťovníctva v Českej republike. Účtovná osnova pre komerčné poisťovne a účtovanie v jednotlivých účtových triedach.