Lízing technológií vlani sklamal, automobily zasa ožili - Kláseková, Martina
Prognózy o vývoji lízingového biznisu v roku 2003 sa nenaplnili. Lízing technológií vlani absolútne sklamal. Naopak prebral sa lízing úžitkových vozidiel, aj osobných automobilov. Tempo rastu lízingu osobných áut sa takmer zdvojnásobilo. Aj lízing ojazdených vozidiel bol vlani v kurze. Očakávanie lízingu technológií sklamalo. Lízing nehnuteľností.